Ik ben sprakeloos.........
 
Zo mooi had ik niet gedacht........
 
Dit mag gerust een enorme opsteker voor je genoemd worden.
Je helpt iedereen hiermee, heb net een mailtje gehad van Harry die ook KS  heeft en pas op zijn 47 ste te horen kreeg, hij zit nou nog te huilen, kun je nagaan wat er in ons mensen losgemaakt kan worden.
 
Fantastisch....   ik ben trots op jou, jongen.....
En hopelijk dat jou familie nou ook eens eindelijk wakker word, en probeerd om te lijmen,
het zou zoveel wonden kunnen helen.....

---------------------

Man ik zie zoveel gelijknissen die jij hebt in mij. Ik ben Harry ze hebben mij het verteld toen ik 47jaar was. Mijn vader heeft me op vroege leeftijd naar Canada gestuurd, ik was toen 23 alles wat ik daar deed was nooit goed, al deed nog me best om alles wel goed te doen. Mijn broers zusjes wisten niet dat ik ks heb, nu wel, maar er werd nooit over gepraat thuis, ze wisten geen raad met me. Ik heb zitten huilen dat ik xx47 heb ik heb het niet verwerkt dus ik weet hoe jij je voelt. Ooo Vincent komt er ooit een eind aann deze martelgang van het hebben van ks, ik ben vreemd apart ben een vreemdeling van me eigen. Dankzij jouw hoop ik dat ik een schijntje zon zal gaan schijnen aan de horizon dank je dat je de moed hebt gevonden om je leven in de wereld hebt geworpen. Dank je Vincent je bent echt niet alleen. Ik kan veel van je leren. 
------------------
Ik heb zojuist met veel interesse gekeken naar jouw televisie-uitzending. Ik moet zeggen dat ik het heel indrukwekkend vond en zeer informatief. Voor veel leken op dit terrein zal er een tipje van de sluier zijn oplicht. Voor mede-patiënten zal het een enorme stap voorwaarts zijn, om met een uitzending zoals deze, uit de taboe-sfeer te geraken. Zij zullen jou zeker een voortrekkersrol toebedelen voor het kweken/afdwingen van meer begrip.

-------------------------------

Ik heb je documentaire zojuist gezien en ik ben erg onder de indruk. Ook een pluim voor de boys van L1. De intro was geweldig en ook de muziek.
Alles was prima in balans. Enerzijds een goede uitleg van wat dit klinefelter-syndroom is. Anderzijds op een gedoseerde wijze uitgelegd wat de mensen rondom je en ook de medische stand eigenlijk geblunderd hebben.
 
Ik vind je een moedig man. In de eerste plaats omdat je in de openheid bent getreden, iets wat lang niet iedereen zou doen. En bovenal omdat je weliswaar kwaad bent, maar juist de mensen die je hadden moeten helpen in plaats van je het leven zuur te maken, niets kwalijk neemt. Ik vind dat heel mans en me dunkt dat daar veel kracht voor nodig is. Uit je website blijkt een groot analytisch vermogen, je verklaart heel treffend waarom iemand bepaalde gedragingen of eigenschappen vertoont of vertoonde. Iets wat je broer / zussen met al hun titels voor hun namen kennelijk al die jaren nooit eens een keer is ingevallen om bij jou te doen.
 
Ik heb zelf nu een dochtertje van ruim anderhalf en zij krijgt er in augustus een broertje of zusje bij. Na jouw website vaker te hebben bezocht en je documentaire zal ik er extra voor waken dat het ons in ieder geval niet zal overkomen om een van onze kinderen (onbewust) achter te stellen of het gevoel te geven minder te zijn. Want dat sleur je de rest van je leven mee. En in de gaten te houden dat niet een van de kinderen zich minder voelt, ook al is het onterecht.
Ieder mens is een gelijkwaardig mens vanaf het moment van geboorte: man, vrouw, gehandicapt, superintelligent, moeilijk lerend, donker, licht.
En iemand die dat niet snapt is een zielepiet, ook al staat er voor zijn naam ir. Prof. Dr. Drs of wat dan ook.
 
Met dat gebrek aan krachten en het overschot aan moeilijkheden waarmee je altijd bent opgezadelt, heb je toch veel weten te bereiken, Vincent. Meer dan de grootste topsporter. Het is makkelijk de Montblanc te beklimmen als je geen lasten hebt, dan ben je altijd de grote jongen in de ogen van het grote publiek en wordt je juichend onthaald bij de finish. Maar jij moest de Vaalserberg op met vijftig kilo op je nek en bovenaan wachtte niemand op je. Je hebt er het maximale uitgehaald en ik denk dat er nog veel meer voor je inzit.
 
Ik wens je alleen maar het beste toe voor de toekomst en nogmaals bedankt dat je me attendeerde op de documentaire, anders was ie me wellicht ontglipt.

------------------------------------------

Fijne documentaire met een heldere objectieve kijk op het verhaal. Dapper van jou om dit op deze manier te doen.


------------------------------------------


En nog een paar heel persoonlijke mails van vrienden, familie en bekenden, die ik niet op de site zet. Ik wordt ook op straat aangesproken door mensen die hem gezien hebben, vandaag nog. Iedereen vond hem indrukwekkend en imponerend. Niet alleen over het feit dat ik er mee voor de dag kom, maar ook omdat de makers er zo'n geweldig product van gemaakt hebben.