Inhoud pagina

Pascale

Op deze site schets je duidelijk welke invloed je opvoeding en je erfelijke afwijking hebben op jou levensloop. Ik kan hier allemaal begrip voor opbrengen en wens je het beste toe.
Ik heb een paar maanden een relatie gehad met een jongen met het XXY chromosoon en hij kreeg hiervoor testosteron-inspuitingen. Het was een hele lieve jongen en ik wist van zijn afwing. Zijn ouders mochten echter niet weten dat hij een relatie had met een oudere vrouw. Ik was heel verward toen ik na een paar maanden zwanger bleek en de verwarring werd nog groter toen hij net die dag beslist had om onze relatie te verbreken. 2 weken later moest ik nog wel naar een etentje van zijn werk met hem omdat hij hiervoor al betaald had. Ik was heel moe doordat ik midden in de examens zat en ik niet mocht laten merken dat ik zwanger was naar hem toe en het werd een lange nacht. Uiteindelijk bracht hij me om 6u smorgens naar huis. Toen ik wou uitstappen kroop hij bovenop me en ik kon en durfde me niet te verweren. Maar toen heb ik me toch voorgenomen dat hij nooit of te nimmer zou te weten komen dat ik zwanger was.
Kort daarna ben ik verhuisd en hij heeft me nog dikwijls smsjes gestuurd om te vragen hoe het met me was, maar mijn adres gaf ik niet. Hij besefte zelfs niet dat hij me eigenlijk verkracht had.
Ik wou je dit vertellen omdat ik zo vol twijfels zat wat betrof zijn verhaal omdat ik dacht dat hij onvruchtbaar is, en hij dacht dat ook. Nu heb ik niet meer het gevoel dat hij me belogen heeft.
Wat betreft de kleine: die woog meer dan 4 kilo bij de geboorte en is groot voor zijn leeftijd. Zijn hoofdomtrek is nu al 2 cm groter als van zijn 5 jaar oudere broertje.
Wat ik jou zou willen meegeven uit mijn verhaal: Je spreekt zelf over overmatige agressie in je gezin: ben je ook zo agressief sedert je testosteron neemt?
Groetjes

Jin

Hee V! Ik ben niet zo goed in complimenten geven maar wou alleen effe zeggen dat ik uw site erg goed vind. Ik heb ook een syndroom, maar weet niet welke. Mijn testosterongehalte is laag en ik ontwikkel geen spierballen! In de 3 weken krijg ik een injectie.  ook ik heb osteoporose en gebruik daarvoor medicijnen. Volgend jaar heb ik een afspraak bij de ziekenhuis voor controle.

Matt Ellis

Vincent!  Wonderful website you have created!  I am very impressed.  I just wish I could read your words.  Stupid me --- all I know is English.  However, I can tell from browsing through your pages that you are very creative and have an eye for the unusual.  Your pages are crisp, clean, and perfectly laid out.  Thank you.

Your friend,

Matt
47,XXY
USA

Cord

Interessante Seite!

ich selbst bin betroffen

Interessante Adresse hierzu:

www.klinefelter.de/forum           (in duits)

Herman Krieger

Beste Vincent,

omdat ik nergens een mogelijk vond jou op direkte weg een mailtje te sturen zeg ik hier maar even wat ik kwijt wil.

Maar vooraf van mij een groot compliment! Want dit, wat ik hier heb ervaren, wist ik nog niet. Dus heb ik veel geleerd. En wanneer je iets leert, is dat altijd goed - ook al ben je, zoals ik, 67 jaar. Ga zo maar door, want ongetwijfelt help jij een hele boel anderen die ook hiervan betroffen zijn.

Ben je er al achter gekomen? Mijn Nederlands is een redelijk goed vertaald Duits. Duits kan ik beter. Maar Duits is heel moeilijk om te leren. Zelfs een groot aantal duitse mensen hebben het daar moeilijk mee! Nu heb je in deze taal aangekondigt dat er een uitzending zal zijn. Zulk een mededeling zul je zeker niet iedere dag maken. Tóch maak ik je volgend voorstel: Wanneer je weer iets op Duits moet of wil schrijven stuur mij de tekst per e-mail vooraf en laat hem mij even overwerken / of vertalen. Dat zou ik heel graag voor je doen mits het niet uitloopt op duiztenden van bladzijden!

Met een hele boel goede wensen voor jou en je lotgenoten

Hermann Krieger, Duitsland

Elmer (schuilnaam)

Gisteravond zag ik Pascal vd Wielen met zijn boek 'Winter' bij Barend en Van Dorp. Zijn verhaal raakte mij. Ik ben vandaag op internet gaan zoeken en zag dat hij Klinefelder had. Hier had ik nog nooit van gehoord! Dus verder zoeken naar info en zo kwam ik ook op jouw site terecht. Ik heb er al e.e.a. gelezen en sjonge, wat treffend.
Ik wil je heel veel goeds wensen in je leven, alle kracht die je nodig hebt, heel veel LICHT en sterkte!!
Krachtig, dat je zo naar buiten treedt.

Lieve groet van Elmer (schuilnaam).

Hetty Adams

Vincent een mooie website.
De dialoog tussen jouw en Dirk-Willem vind ik prachtig. Zo\'n verhaal kun je voor meerdere doeleinden gebruiken.

Ik herken er veel in, ook al heb geen klinefelter.

Veel succes op jullie levenspad.

Hetty

Gavan

ick kann nur deutsch spreichen oder english und xxy spreichen!!!!!
danke dir fur eine gut idee......
hope all is well with you
and thanks for joining the recent xxy site
peace

Harry Simonds

hoi alles wat je geschreven hebt komt me zeer bekend voor het is net of ik in de spiegel kijk, ik ben nu 58 toen ik hoorde dat ik ks had was ik 46/47, iedereen wist het behalve ik,dat zegt toch genoeg of niet,ik heb 26jaar ten dienste gestaan van mensen en mezelf op de achtergrond geplaatst dank je dat je me hebt laten lezen groetjes har.

Nico

Vincent.
Weer met veel plezier je laatste stukje gelezen uit het dagboek 2006.
Geeft weer een goed gevoel.
ga zo door, jongen.

Vincent Crutzen

Nico, toen jij de site gezien heb stonden ze inderdaad nog niet erbij. Had ik per ongeluk over het hoofd gezien. De fout is inmiddels hersteld.

Nico

Vincent,, je hebt er een mooie site van gemaakt, nog overzichtelijker.
kan alleen niet de verhalen van lotgenoten vinden, als er die tenminste nog opstaan.

      Ga zo door !!!             gr, Nico.

Will Voorderhaak

Hoi Vincent,

Via een nieuwsgroep je url. gezien en meten gaan kijken. Ik heb met ingehouden adem je relaas gelezen. Kom er later op terug, je hebt nogal wat geprocuceerd. Ouders kunnen kinderen vak ongewild pijn doen. Het lijkt me bij jouw ouders meer schaamte, je was een buitenbeentje. Maar aan waarkgevoelens of verwijten heb je niet zo veel. Dan sta je stil en door mensen te vergeven, kun je verder met je elven. Je hebt nog heel veel in tehalen, ook al gaat het in een wat trager tempo dan je misscien wilt, maar geniet van elke dag die God je geeft. Je bent een voorbeeld voor andere mensen met dit Syndroom. Had er op Discovery  een paar jaar geleden al over gezien. Heel veel sterkte en liefde in je verdere leven.
Groetend,Will Voorderhaak, Hoensbroek

Regina Leue

nou, dat is nog eens en geslaagde website voor betroffen en betrokken mensen. Zoveel informatie is nauwelijks ergens te vinden. Vooral indrukwekkend omdat ook het hele famlieverhaal erbij zit! Niemand is dus een eiland! Dat wordt hier meer dan duidelijk.
Ik hoop dat jij en ook andere betrokkene er veel baat bij hebben
lieve groetjes
Regina

Adjudant C.J.

Steengoede webstek heb je daar gebakken, Vincent C