Algemeen

Mustang

dag Vincent, ik heb deze site per toeval ontdekt aangezien bij mij klf is vastgesteld zo\'n 2 jaar geleden. Net op dat moment waren we verwoedde pogingen aant doen om in verwachting te raken... .Toen het verdikt viel had ik in de verste verte geen gedacht wat klf was.. na verloop van tijd ben ik gaan uitspitten wat en hoe en ja de puzzel viel ineen. ik vind deze site HEEL compleet! heel goed en leerrijk. Intussen hebben wij wel een dochter van iets meer dan 6 maanden... de wetenschap heeft ons geholpen... via K.I.D. maar het is MIJN dochter!

André /Sandra

Hoi,

Wat een goede site is dit zeg gelukkig iemand die er meer over schrijft. Zelf ben ik nu 19 jaar en bij mij s ongeveer ander half jaar geleden ook het klinefeter syndroom ontdekt. Maar ik heb integenstelling tot vele mannen die ook dit syndroom hebben gekozen voor een heel andere weg, waar veel andere mannen zig met testeron gel insmeren, neem ik sinds 3 maanden injekties met  estrogen om dat ik mij meer vrouwelijk voel dan mannelijk en dit is ook uit vele tests gebleken dus heb ik voor mij zelf gekozen om vrouw te worden.

Nu heb ik een vraag voor je Vincent, Is er bij jou ook meer bekend van mannen met dit syndroom die ook voor de zelfde weg kiezen als mij namelijk om vrouw te zijn.

groetjes

Marieke

Ha Vincent

Ik vind \\\'t geweldig knap dat je begonnen bent met deze site!

Had tot twee weken geleden nog nooit over deze aandoening gehoord, totdat ik voor biologie met een groepje de opdracht kreeg om een presentatie te maken over Klinefelter (en Turner, de \\\'\\\'vrouwelijke\\\'\\\' variant hiervan)

Zo\\\'n leven lijkt me soms erg moeilijk en daarom vind ik \\\'t ook zo mooi dat jij hier over schrijft!

Sterkte met alles!

M. den Ouden

Ik had nog nooit van dit syndroom gehoord totdat ik een stukje in de krant las over een mevrouw die een onderzoek had gedaan naar dit syndroom in relatie tot werk en sociale omgang (april/mei 2007). Toen ben ik op google gaan kijken wat er over gepubliceerd werd. Vervolgens kwam ik op jouw site terecht.
Wat een prachtige website. Wel knap dat je dat zo open durft te publiceren er staan veel persoonlijke gegevens op. Hopelijk bereik je met je site dat er meer begrip voor je aandoening/syndroom ontstaat.

margreet

Dag, Ik zag je site door je deelname aan Balans. Het was voor mij een volkomen onbekend onderwerp. Je bent een kei vind ik.Ieder mens heeft zijn eigen verleden, zijn eigen pijn, de één wat meer dan de ander. Wat het leven mij heeft geleerd dat het er niet omgaat wat je meemaakt, het is veel belangrijker hoe je ermee omgaat. Jij weet zo positief om te gaan met je problemen en dat is fantastisch

Vincent Crutzen

Ik heb het gastenboek weer terug gezet. In de vorm van een weblog. Dit houd mensen die de boel willen verzieken buiten de deur. Ik maak nog een formulier, zodat mensen toch hun bijdrage kunnen leveren aan dit gastenboek. Ik heb de berichten in catogeriën ingedeeld, zo zijn ze ook per catogerie makkelijk na te lezen. Ook zit er nu RSS in. Als je een boekmarmaakt van deze RSS dan zie je steeds wanneer er een bericht bij komt

Melissa

hey! ik vind het echt erg voor jullie!ik heb echt veel bewonderingen voor jullie! lieve groetjes melissa!

Josie van Etten

Beste Vincent,
Ik ben diep onder de indruk van wat je allemaal in je leven overkomen is en weet eigenlijk niet goed wat te zeggen.
Sterkte en ik bid voor je

Groetjes